Поредната страшна история! Бездомни кучета нападнаха и жестоко нахапаха възрастна жена в ж.к. „Запад“

0

93-годишната Василка Змиарска е нападната и ухапана от бездомни кучета в ж.к. „Запад“ в Благоевград. Инцидентът станал преди дни точно пред хранителния супермаркет.

Внучката на баба Василка- Петя Джалева се свърза с нас, за да ни разкаже за преживяванията и. Преди няколко дни възрастната жена се прибирала за вкъщи. В градинката пред магазина в квартал“Запад“ имало 7-8 бездомни кучета. Жената си вървяла съвсем нормално, когато в един момент я нападат в гръб и повалят на земята. Едно от кучетата я хапе за крака. Баба ми през сълзи разказа: „В този момент мислех, че ще умра и повече нищо не помня. Вече в болницата се осъзнах какво се е случило с мен“.

Наблизо е имало младо момиче и момче, които веднага са се притекли на помощ . Разтървали баба Василка от кучетата и веднага я закарали в Спешен център, където е получила адекватна помощ.

„Изказвам хиляди благодарности на Савина и Емил, че са помогнали на баба ми, млади и достойни хора, дано има повече като тях.
Питам управляващите, кастрацията ли е само решението на проблема? Какво щеше да стане, ако баба ми беше сама в този момент и кой щеше да носи отговорност“? възмущава се внучката. Тя обясни още,че баба и била много стресирана и раните заздравявали много трудно.

Петя Джалева сподели още, че след случая два пъти е подала сигнал до община Благоевград, но до момента нямало ответна реакция.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!