Пирин започна зимната си подготовка с трима нови играчи

0 814

ОФК Пирин започна зимната си подготовка за шампионата на Първа Лига. Тържествен водоствет ознаменува събитието като по традиция, а старши треньорът Милен Радуканов изведе 23-ма състезатели. Сред тях бяха трима нови играчи – Ивайло Тодоров, който е почти сигурно ново попълнение идващо от Локомотив Г.Оряховица, както и Тихомир Костурков и Вайс Вранчев, които са на проби. След почивка изкарана след тежка контузия на миналата зимна подготовка се завръща и Манол Чапов.
Утре пиринци ще направят медицински изследвания, а в петък функционални. Именно след тях, Тодоров се очаква да подпише и договор със зелените.
Подготовката ще премине първоначално в домашни условия, като в края на месеца ще се проведе и минимум 12 дневен лагер в Турция, където ще се проведат и повечето контролни срещи. Възможно е един мач да се изиграе и в Благоевград, непосредствено преди отпътуването за южната ни съседка.
Старши треньорът Милен Радуканов сподели, че очакванията му за селекцията преди шампионата се простират в 2-3 имена, които да подсилят най-невралгичните постове.

 

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!