Патрулка на 1-во РПУ се удари в „Мазда“ на улица „Славянска“!

0

Полицейска патрулка катастрофира в Благоевград, за щастие няма пострадали.Пътният инцидент стана в 22 часа в сряда вечерта, на улица „Славянска“. Полицейският „Опел Астра“ с двама служители на Първо РУП се блъска в „Мазда“ на кръстовището с улица „Шар планина“.

Полицейският автомобил преследва друг автомобил, който лъкатуши по „Славянска”. Водачът му, след като вижда полицаите, дава пълна газ, потегляйки с бясна скорост в посока Югозападния университет. Полицаите тръгват да го гонят, пише бгнес. На „Т”-образното кръстовище обаче от улица „Шар планина” излиза лек автомобил „Мазда 3”, който отнема предимството на полицейския автомобил. Без спирачен път той се врязва в лявата предна врата на „Мазда”-та.

Водачът на патрулката, който е на 29 години се удря във волана, а колегата му в предното стъкло. Водачът на преследвания автомобил е избягал, но полицаите са видели регистрационния му номер. Работата по случая продължава, водачът му се установява.

Двамата полицаи – на 29 и 39 години, са прегледани в МБАЛ-Благоевград, направеният скенер не е установил травми и са освободени. Водачът на „Мазда“-а, отнел предимството на полицаите, също не е пострадал. На местопроизшествието пристигат две патрулки на „Пътна полиция”, двата катастрофирали автомобила са избутани от осеяното със стъкла кръстовище, за да не пречат на движението.

 

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!