Патрулка на 1-во РПУ се удари в „Мазда“ на улица „Славянска“!

0 3 413

Полицейска патрулка катастрофира в Благоевград, за щастие няма пострадали.Пътният инцидент стана в 22 часа в сряда вечерта, на улица „Славянска“. Полицейският „Опел Астра“ с двама служители на Първо РУП се блъска в „Мазда“ на кръстовището с улица „Шар планина“.

Полицейският автомобил преследва друг автомобил, който лъкатуши по „Славянска”. Водачът му, след като вижда полицаите, дава пълна газ, потегляйки с бясна скорост в посока Югозападния университет. Полицаите тръгват да го гонят, пише бгнес. На „Т”-образното кръстовище обаче от улица „Шар планина” излиза лек автомобил „Мазда 3”, който отнема предимството на полицейския автомобил. Без спирачен път той се врязва в лявата предна врата на „Мазда”-та.

Водачът на патрулката, който е на 29 години се удря във волана, а колегата му в предното стъкло. Водачът на преследвания автомобил е избягал, но полицаите са видели регистрационния му номер. Работата по случая продължава, водачът му се установява.

Двамата полицаи – на 29 и 39 години, са прегледани в МБАЛ-Благоевград, направеният скенер не е установил травми и са освободени. Водачът на „Мазда“-а, отнел предимството на полицаите, също не е пострадал. На местопроизшествието пристигат две патрулки на „Пътна полиция”, двата катастрофирали автомобила са избутани от осеяното със стъкла кръстовище, за да не пречат на движението.

 

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!