Партия „Възраждане“ учреди общинска структура в Благоевград, сериозни размествания и преструктуриране в общински съвет!

И съветникът Кирил Ваклинов се присъедини към новата структура!

5 11 414
0
0

Партия „Възраждане“ учреди общинска структура в Благоевград. В петък на 15.06.2018г. се проведе учредително събрание, на което 31 граждани, привърженици на партията учредиха Общинска организация на партия „Възраждане“ в Благоевград.

Това стана в присъствието на лидера на партията Костадин Костадинов, който запозна присъстващите с историята и целите на партията.

След проведен избор от учредителите за председател на Общинската организация бе избрана Цвета Рангелова, за заместник – председател д-р Цветозар Балабанов, а за секретар Александър Стойков, които влязоха в Общински съвет Благоевград от гражданската квота на ПП „Партия на Зелените“.

Съветникът Кирил Ваклинов влезе в местния парламент от сдружение „Екип“, но вече е член на новата структура, същият ден е подал заявление за членство в партията.
Случайно или не, Общинската организация на партия „Възраждане“ бе учредена на Видовден, на който ден през 2014 г. са положени и основите на политическата партия.

Очаква се преструктуриране  на съветници и групи в ОбС Благоевград. Всичко това се прави с цел подготовка за предстоящите местни избори догодина есента.

 

 

Други новини
5 Коментара
 1. КОЙЧО ПОРОЙЧО каза

  0

  0

  боже боже, жадни за слава майки и бащи, братя и сестри..смешници нещо си повярвахте……….мама кажа ще ве отвее като ланския сняг……………хи хи хи

 2. избирател каза

  0

  0

  хей младежи, защо така бързо още не приключили 4-те години се преорентирахте……… а и като ви гледам, питам се, какво направихте до сега, с какво допринесохте в работата си , с какво да ви запомним, освен глобата за пирин- нещо друго, а младежи…….. така не се прави, като калинките сте…….ама ще узреете и ще се научите……..но защо на наш гръб…………

 3. койчоизбирател каза

  0

  0

  ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ

 4. този сайт трие коментари каза

  0

  0

  Пак да добавя , защото са изтрили коментара ми: тази партия не може да възроди нищо ,защото хора като лидера и известен и като „Костя Копейкин“ са слуги на чужда държава ако и да се пишат патриоти. Поредното московско мюре на Българската политическа сцена.

 5. Колега каза

  0

  0

  Хареса ви а мишоци,Къде е златното момиче защитник на народа???

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!