Оцеляване с кауза! Младежи без храна и вода в Пирин, ето защо..

0

Без вода и храна в Пирин в помощ на хората с увреждания под наслов „Оцеляване с кауза – Пирин“. Това е инициативата, която обединява трима млади ентусиасти – Цветан Найденов и Светослав Атанасов и Костадин Коюв.
В подкрепа на потребителите на Защитените жилища в Банско, те имат за цел да покажат може ли да се оцелее без вода и храна при минусови температури в Пирин, съобщиха от общината.
В поредица от пет епизода „оцеляващият“ Цветан Найденов трябва да пресече Пирин и да достигне до „Защитени жилища 1 и 2“ в Банско само с дрехите на гърба си, нож, ферородна запалка, снимачна техника, раница с провизии за Защитените жилища, без вода и храна.
Във всеки епизод ще бъдат показвани използваните от него техники за оцеляване, природните забележителности, през които преминава и информация за учреждението, до което трябва да достигне и да „достави провизиите“. А провизиите са зимна екипировка за хората с увреждания, дарени от добри хора.
Целият проект ще бъде заснет за 26 часа, като се има предвид, че пренощуването на „оцеляващият“ ще бъде на открито в природата. Основни партньори са община Банско и Организацията на българските скаути, пълноправен член на Световната организация на скаутското движение.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!