Отново на тезгяха: „Народна мебел“ губи фризьорски салон за 50 000 лв. в центъра на Благоевград

0

На тезгяха за публична продан е обявен апетитен търговски обект, собственост на дружеството „Народна мебел“ ООД Благоевград.
Съдя изпълнител сложи на тезгяха фризьорски салон, намиращ се в новата сграда до кооперативния пазар в Благоевград . Първоначалната цена, от която ще тръгне наддаването е 50 000 лева.
В дружеството „Народна мебел“, според справка в търговския регистър, участие има Община Благоевград , Кирил Инвест, АСК 16 АД и Радостина Сандева.

Дружеството много пъти е било в центъра на скандали, свързани с активите му. През 2015 година бе оповестен конкурс за продажба на 10 611 дяла, представляващи 35% от капитала на дружеството.

Тогава на заседание на ОбС адвокат Калин Везенков, който бе упълномощеният представил на „Народна мебел“ ООД изведе мотивите си за отмяна на процедурата за публична продан на дружеството, заради съществени нарушения и по-конкретно липсата в описа на имуществото на 4 недвижими имота и един автомобил на обща стойност около 600 000 лв., това според него е нарушение. Но така или иначе се стигна до частичното разпродаване на имуществото.

Явно лошото управление на дружеството продължава и един по един имотите се предлагат от съдя изпълнител за публична продан.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!