Отново: Блъснаха 82-годишна старица с бастун на пешеходна пътека

0 1 578

82-годишната счетоводителка Мария Билева, е блъсната от лек автомобил в центъра на Благоевград, шофьорът е избягал от мястото на инцидената.

Това се е случила вчера около 14:45 часа на бул. „Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Благоевград .Лек автомобил с неизвестни към момента марка и водач, не пропуска и блъска бабата , пресичаща пътното платно на обозначено за целта място. Очевидци разказват, че шофьорът е извършвал десен завой и я помел и продължил пътя си.

На пешеходката, която се придвижвала с помощта на бастун, се притекли на помощ минувачи, които станали свидетели на инцидента. Жената е пострадала с фрактура на шийка на бедрена кост и е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград, без опасност за живота.оставена е за лечение в ортопедия на благоевградската болница.За случая е уведомена РП-Благоевград.Работата  по случая продължава

.В рамките на 12 часа в Благоевград това е вторият инцидент с пешеходка. Вчера бе пометена 55-годишна жена от такси на метри от сградата на ОД на МВР Благоевград.Тя е с тежки комбинирани наранявания – има травма на главата, счупени ребра и контузия на белия дроб, приета е в реанимация.

.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!