Ответна реакция: Писмо от Костадин Хаджигаев до медиите

3 12 625
0
0

Бившият областен управител на Благоевград Костадин Хаджигаев, който е и бивш председател на ОбС в града, днес изпрати отворено писмо до  всички медии.  Във връзка със споменаването на името му от Р. Тасков в модела Хаджигаев-Паскалев. Ето какво пише в писмото:

„Във връзка със споменаването на  името ми на сесията на ОбС Благоевград в петък, искам да отговоря  публично чрез медиите.Името ми се споменава доста често и това явно плаши някого…
През цялото време, през което съм работил  аз и всички постове, които съм заемал,  като председател на ОбС  Благоевград, като областен управител  и като член на Изпълнителна комисия,  никога не съм си позволил, в мое изказване или в мои пресконференции, да обидя някого, или да се обърна към някого, независимо, от коя политическа партия е.

Практиката и това, през което съм минал,  ме  научи, че един човек, когато излиза да казва нещо, винаги трябва да го казва подкрепено с факти и достоверност.  Мога да кажа, че лично  към г-н Тасков изпитвам уважение и никога не съм си позволи да изляза и да говоря за неговата работа като председател и като обществена личност.

За споменатите неща на сесията за модела Хаджигаев – Паскалев съм длъжен да отговоря, за да запазя  името си. Има много неща, за които мога да кажа  с факти и документи за много хора, за политическия живот на Благоевград,но сега не му е времето.

На тези хора няма да им бъде приятно, определено, но засега ще премълча. За такива сериозни неща, човек не трябва да влиза в подобен диалог чрез медиите. Аз съм на мнение, че такова нещо трябва да се прави очи в очи ,преди да се говори за някого, да се чуе мнението му.
За моделът, за който говори г-н Тасков, мога да кажа че това не е моделът Хаджигаев-Паскалев,а моделът ГЕРБ и Хаджигаев, защото без хората от ГЕРБ,без екипът с който работихме през тези години, в момента нямаше да има съветници,нямаше да има кмет, нямаше да има народни представители.
Аз никога не съм слагал личността на първо място.Вярно е, беше в началото,може да сме допускали и грешки, тогава се създаваше ГЕРБ.

В момента няма да кажа нищо повече,но с интерес очаквам отговорът на хората от ГЕРБ, дали те се припознават в този модел Хаджигаев-ГЕРБ или в сегашния модел. Това,което се говори за Хаджигаев, трябва да се отнася и за всички хора от ГЕРБ,с които съм работил…
На г-н Тасков му пожелавам да си изпълни детските мечти,съвсем откровено го казвам, и му желая още много години да бъде председател на ОбС-Благоевград.“

Други новини
3 Коментара
 1. Иван каза

  0

  0

  Браво Хаджигаев, така се прави

 2. Тодор Василев каза

  0

  0

  Парата тее завладела и тебе. А че не си човек и кучетата го знаят.

 3. Гошо каза

  0

  0

  това е самата истина

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!