Опасните домашни любимци: Куче ухапа студентка в Благоевград

0 1 516

Третокурсничката в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Татяна Донкова е нападната и ухапана от куче в района на студентските общежития в Благоевград. Инцидент станал вчера около 15 и 30 часа,пише вестник „Струма“.
Студентката вървяла спокойно, когато неочаквано домашният любимец, който се разхождал заедно със стопанина си, се затичал и я захапал за левия крак.
Минути, след като бе приета в спешно отделение на благоевградската болница, третокурсничката от специалност „Мода“ Т .Донкова разказа: „ Вървях спокойно в района а 3-ми корпус на университета, където се намира дворът на бившия механно техникум. Прибирах се към второ общежитие. Неочаквано куче, което стопанинът разхождаше без каишка, започна да лае и да тича към мен, инстинктивно спрях и застанах с лице срещу него. Тогава мъжът, който го разхождаше, ми каза да несе безпокоя, че то само си лае. Извика го, но кучето отиде и пак се върна, викаше го и аз успокоих и тръгнах, и в този момент изведнъж ме захапа за крака. След това отново ме подгони, затича се след , възмути ме това, че кучето се разхождаше без каишка, а то наистина е опасно….“.
Оказана и е първа помощ в спешното отделение на благоевградската болница. Раната й е обработена, поставен и е ТАП ампула против инфекциозни заболявания.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!