Огнен ад! Мъж загина при пожар в апартамента си

0

Възрастен човек загина при пожар в Русе в съботната сутрин, съобщиха от Пожарната в дунавския град.

Сигналът за пламъци на третия етаж в блока на ул. „Петрохан” бил подаден малко преди 8 часа. На мястото на инцидента веднага били изпратени три екипа с огнеборци. Те действали професионално и бързо потушили пламъците. Част от застроените съседи били евакуирани, а друга част от входа били посъветвани да останат по домовете си, тъй като пожарът бил загасен.

Възрастният човек живеел в пламналия апартамент, заедно с младо семейство, което успяло да избяга. Грабнали децата си, но не успели да се върнат за мъжа. Той бил открит мъртъв и вероятно е загинал още преди пристигането на пожарникарите. Огънят тръгнал от спалнята, където е бил загиналият мъж.

Предстои аутопсията да установи причината за смъртта му, обясни шефът на Спасителното звено в Русе комисар Димитър Павлов. По случая е образувано досъдебно производство, което ще установи и как е възникнал пожарът, но в случая едва ли става дума за умисъл. В апартамента не е имало печка на твърдо гориво,пише 24часа. Пожарът стресирал съседите на семейството.

На мястото на инцидента пристигнали и екипи на Спешна помощ, които да се погрижат за пострадалите хора от блока.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!