Огнеборците в област Благоевград на крак, ето колко пожара изгасиха за едно денонощие…

0

Шест  големи пожара са локализирани на територията на област Благоевград през изминалото денонощие. В разгара на отоплителния сезон всеки второ сигнал е от неизправен комин или материали за огрев.

Вчера около 17:03 часа е получен сигнал за пожар в сауна на хотел в местността „Бетоловото“, землище на гр.Разлог. Погасен от екип на РСПБЗН-Разлог. Причина: неправилно използване на нагревателен уред.

Вчера около 22:19 часа е получен сигнал за пожар в струпани дърва за огрев в с.Елешница, общ.Разлог. Погасен от екип на РСПБЗН-Разлог. Причина: небрежност при боравене с открит огън.

Вчера около 13:52 часа е получен сигнал за пожар в цех за осветителни тела в промишлената зона на гр.Сандански. Погасен от 2 екипа на РСПБЗН-Сандански. Причина: неправилно използване на отоплителен уред на твърдо гориво.

Вчера около 18:53 часа е получен сигнал за пожар в покрив на къща в с.Марикостиново, общ.Петрич. Погасен от екип на РСПБЗН-Петрич. Причина: външен, метален комин, допълнително изграден и минаващ през стрехата.

Тази нощ около 00:15 часа е получен сигнал за пожар в комин на къща в с.Мусомища, общ.Гоце Делчев. Погасен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Причина: самозапалване.
Тази нощ около 02:16 аса е получен сигнал за пожар в покрив на читалището в с.Скребатно, общ.Гърмен. Погасен от 2 екипа на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щети: сградата на читалището. Причините за пожара и стойността на нанесените щети са в процес на установяване.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!