Община или концлагер!? Човек да не се разболее! Грешките на Камбитов берат своите плодове…

Гл. архитект В.Тинчев отсъства само 4 дни и общината блокира, а до сега не е излизал в отпуск с години

11 8 732

Мръсните игри продължават… Главният архитект Васил Тинчев лежи болен на легло, а някои хора си правят пиар за негова сметка. Името му не спира да се замесва в скандали и напрежението ескалира до краен предел.

Тинчев е в болничен до 16 януари и не се знае всъщност какво точно е неговото здравословно състояние. Хулите обаче не спират и продължават с бясна скорост…

Според запознати, общината трябва да излезе с позиция не чрез платени медии с общинско финансиране, а да излезе един служител или кмета за да успокои положението и да даде яснота по възникналите проблеми…
Не стана ясно и до къде е стигнала проверката, уж до два-три дни щеше да стане ясно.

Безспорен факт е, че много често се разболяват ръководни служители на общината и отсъстват дълго време, интересно е дали винаги се правят проверки в тяхно отсъствие!?

Компетентни коментират,че ако Камбитов беше помислил преди време, по примера на други областни градове, главният архитект в общината да има заместник, който да върши част от неговата работа,едва ли сега работата щеше да боксува. Според тях слабите управленски решения на Камбитов водят често до хаос, разруха и неразбории …

Факт е обаче че В.Тинчев отсъства само 4 дни и общината блокира, а до сега той не е използвал полагаемите си почивни дни с години.
Всъщност архитектът делегира права, но на кой!? Друг такъв специалист в община Благоевград не съществува.

Главният архитект едва ли може да упълномощи свой заместник, по време на отпуск. Това е решение, което кметът трябва да вземе. Но тъй като в общината няма друг специалист, които може да поеме работата на Васил Тинчев, следва Камбитов да назначи такъв на временен договор. Дали ще се търси такъв човек, остава в ръцете на кмета.

За съжаление, в предишните мандати в общината е имало минимум 2-ма, 3-ма архитекти, но по време на Камбитов няма. Това повдига въпросът дали пък с кмета не се работи трудно и всички напускат. Или пък защото те не са на подчинение на Камбитов, а на една близка до него дама…
Кметът Камбитов също дълго време е бил в болнични по време на неговия мандат. Да, но той е имал кой да упълномощи да движи важните неща.

Както ИА Региона писа напрежението покрай неправомерно отправени обвинения извадиха от строя архитект Васил Тинчев. Той получи криза и едва не припада във фоайето на общината. Това наложи негов познат да го придружи до поликлиниката.

Припомняме, че срещу Тинчев бе пуснат сигнал от гражданин, за който се шушука, че е близък приятел и съученик на кмета и се предполага, че иска да реши личните си взаимоотношения с архитекта.

Недостойно е да се хули служител, който има здравословен проблем, защото човек не знае какво може да му се случи.

Други новини
11 Коментара
 1. Гражданин каза

  Браво арх. Тинчев! Вие сте един достоен човек!

 2. Друг гражданин каза

  Че този арх. Тинчев е постоянно в отпуск, срещаше се с хората само да им замаже очите

 3. Кико каза

  болен па се сеща за именни дни ,аз ако съм на местото на кмета ще го уволна дисциплинарно

 4. Анонимен каза

  27 апартамента със заплата на държавен служител прокуратурска проверка спешно

 5. Знаем ви кои сте каза

  Предлагам троловете на общината и струма.ком да си пишат в техния форум, както са свикнали

 6. азаК етС иоК иВ меанЗ каза

  Все вие знаете 😉 Ама как пък сте такива всезнайковци 😀

 7. общинар каза

  Кмета е виновен за всичко

 8. 1 каза

  Тинчев да си оправя кашите, които е смърлял. Все още е главен архитект. Ако има професионална етика, камарата да се самосезира и да му отнемат правоспособността.

 9. kamba каза

  Кашите са на камбитов,ще разберете скоро

  1. Наско каза

   Много сте смели, ама нали знаете, който последен се смее, най-добре се смее 😀 😀 😀

 10. Старогражданин каза

  В какъв филм го вкара една долнопробна жена,Камбитов!!!

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!