Нямат спирка! Протести блокират Благоевград отново в понеделник…

0

Организаторът на протестите в Благоевград Александър Стамболийски публикува декларация в социалната мрежа. В изявлението ръководителите на благоевградските протести се разграничават от политическите. Няма да се прави протест събота и неделя и няма да има окупация на пътища в област Благоевград.
Стамболийски напомни, че са дали срок на управляващите една седмица и чакат да мине, след това започват всеки ден активни протести.
Припомняме на читателите на ИА Региона, че в неделя протеста започна в 12 часа на обяд и продължи до 18:00 часа. Блокирани бяха ГП Е-79 в посока Благоевград- Кулата и Банско. Стотици граждани престояха в пътната блокада 5,6 часа.
Ето и самата декларация :

НАРОЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ
Братя и сестри Българи,
Ние организаторите сме едни от Вас и не желаем да бъдем политизирани. Поради тази причина Ние се разграничаваме от протестите насрочени до края на седмицата за окупация или каквито и да било действия. Ние дадохме ясни и категорични искания и ще чакаме срока да изтече. Нашият протест е насрочен за 19.11.2018 година от 18:30 часа и всеки друг протест не е на НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ.
След понеделник продължаваме с протести в събота и неделя 24,25.11.2018 година до оставката на всички в Парламента и в Министерски Съвет. Молим Ви разграничавайте събитията.
Молим Ви също и да не влизате в конфронтация с полицията и жандармерията защото Ние не подстрекаваме към гражданска война и не желаем да има пострадали граждани.
Братя и сестри показахме, че сме будни и можем нека продължим и да постигнем това, което сме започнали.
Както казахме и преди бунтът този път ще роди АЛТЕРНАТИВАТА за България и няма да се предадем.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!