Нов фалит! Бизнесдама губи апартамент в Благоевград, продават го за 60 423 лева

1 3 974

Търговката на лекарства Йорданка Ризова от Благоевград губи апартамента си в Благоевград. Съдя изпълнител   пусна за публична продан жилището й, което се намира на улица“Борис Сарафов“ № 31, етаж 3.

Имотът се продава поради непогасени задължения към кредит, обслужваш ипотека, направена в местна банка. Общата площ на жилището е 85 кв.м и се продава за цена от 60 423.00 лева.

Според справка в търговския регистър, Йорданка Ризова е собственик на фирма „Аси- фарм“ 2008 ЕООД, регистрирана за търговия с лекарства. Тя е собственик и на аптека в жилището й, което се намира на улица“Борис Сарафов“ № 31, етаж 3.град Рила.

Това е поредният търговец на лекарства в Благоевград, който губи имоти. Преди време ИА Региона писа, че Яни Дерижан собственик на „Яни Фарма“ ЕООД загуби складовите си помещения на улица „ Генерал Тодоров“ №12.

Въпреки че лекарствата са нещо, от което не се лишаваме и търговията с тях върви много добре, случва се и търговците с лекарства да не могат да обслужват кредите си.

Големи вериги от аптеки пуснаха по-евтини лекарства и с това унищожиха дребни собственици на аптеки. Най-купуваните лекарства се предлагат с разлика до 20 ст. и хората избират най-евтината аптека.
Големият бизнес унищожава малкия, и това е масова практика в България.

 

Други новини
1 Коментар
  1. Наблюдател каза

    Нещо не разбирам. Една и съща улица и в Благоевград и в Рила.Не е написано точно.На този адрес в Благоевград няма аптека.Пишете по – точно.

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!