Невероятни разкрития: Лъсна измамата на Динко, ето какво разкри бащата на Джино

0

Сестрата на Динко е купувала хейтъри, които да плюят Джина Бианкалана във „ВИП Брадър“, научи HotArena. „На мен сестрата на Динко ми се обади и ми предложи пари да кажа във „ВИП Брадър“, че Джино ми дължи 70 000 долара. Не знам къде да алармирам за ситуацията“, пише Наско Влайков, който също е получил обаждане и оферта от семейството на Вълев във Фейсбук.

Той е имал възможността да вземе лесни пари, стига да натопи Бианкалана в национален ефир. В дъното на всичко това стои сестрата на Господин, която живее в Америка.

Христина Гоцева бе дамата, която се включи на живо в звездната къща и заяви следното: „Съпругата на най-добрия му приятел… Жоро Мицубишито, чувал си за него, тях Джино ги е завлякъл с много голяма сума, може би 160 хиляди долара“. След нея се включи и въпросната съпруга на Георги Мартов – Мицубишито, макар името му да бе изписано погрешно в субтитрите. Теменужка Колева, жената на Мартов, е арестувана в съвместна акция на ФБР на САЩ и българската ДАНС, когато заедно с тях бяха щракнати белезниците на още 28 българи за пране на пари и банкови измами с кредитни карти, писа „Телеграф“.

А ето какво казва бащата на Джино: „В Америка за измама с 250 долара те прибират в полицията. Измама над 1000 долара – това вече се числи за федерално престъпление. Над 10 хилади долара не можеш да внесеш в банката кеш, защото системата е свързана с ФБР и трябва да докажеш всеки долар как си го спечелил. Да не говорим за 100 хиляди долара! Тук е държавата на законите! Затова и хората, които говорят срещу сина ми, ще отговарят пред закона!“.

Тук таткото на Бианкалана добавя, че именно Джино и Дейна са помогнали на Христина, която първа свидетелства в предаването. Случаят с Гоцева и съпруга и Яник е повече от ясен, а следващата среща на замесените ще е в съда.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!