На круиз във Виетнам: Благоевградчанка посрещна Нова година, а с нея и годината на Жълтото земно куче

0

Специалистът по здравословно хранене Катя Кормева от Благоевград посрещна Нова година, а с нея и годината на Жълтото земно куче във Виетнам.Това стана преди дни по време на няколкодневен круиз, който стартирал от Дубай и преминал из залива Халонг/Южно Китайско море ,Виетнам.

Празненствата по случая продължили близо две седмици, а семействата в страната се събират на ритуално почистване на домовете си, за да „изчистят“ лошия късмет. Фойерверки и пищно украсени улици приветстват Новата година не само във Виетнам , но и в редица азиатски страни – Корея, Китай, Сингапур, Индонезия и Тайланд.

Според Източния календар тази година ще бъде най-успешна за хората, родени в годините под знака на кучето – 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994 и 2006 г. Те ще бъдат комуникативни и успешни в своята работа. В него кучето се среща в няколко цвята – син, червен, жълт, бял и черен. Жълтият цвят отговаря на елемента земя и ще донесе със себе си сила и положителна енергия, ще привлича парите.

Катя Кормева е специалист по здравословно хранене и мениджър на магазин „Био здраве“ в Благоевград.Тя дава насоки за правилното хранене и прочистването на организма.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!