На вниманието на шефа на КАТ Данаил Стоицов: Спазват ли полицаите правилата за движение в Благоевград!?

4 4 875

Полицейски автомобил спря на автобусна спирка в Благоевград и униформените се отдадоха на сладка раздумка. Това забеляза читател и изпрати снимки на ИА Региона. От фотосите се вижда, че полицаите си разговарят с познати, а автомобилът им е паркиран на забранено място- автобусна спирка. Пред служебната кола имаше друг автомобил, който също беше спрял и бе в нарушение. Това обаче не направи впечатление на полицаите и не го глобиха. Сега идва въпросът дали избирателно се глобяват нарушителите в Благоевград.

„За едни може, за други не може,  това че са облекли полицейските униформи не значи, че могат да си правят каквото си искат. Вместо да са изрядни и да дават пример,те нарушават закона!“ , възмущават се читатели.

Само преди дни на територията на Благоевград бе проведена мащабна акция срещу нарушителите на Закона за движение по пътищата, само за ден бяха направени повече от 200 акта, а сега се оказа, че униформените също газят правилата.

ИА Региона стартира рубрика, в която ще се отразява дали полицаите спазват правилата за движение и безопасност на територията на Благоевград.

 

 

Други новини
4 Коментара
 1. Николай каза

  РАЗНИТЕ ДРАСКАЧИ ИЛИ „СЪВЕСТНИ ГРАЖДАНИ“, КАКТО СЕ НАРИЧАТ ДА ПРОЧЕТАТ ВНИМАТЕЛНО ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА И ПРАВИЛНИКА, КАКТО И ЗМВР, И ДА ИМ СВЕТНЕ ЛАМПАТА, ЧЕ ТОВА Е АВТОМОБИЛ СЪС СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ НА ДВИЖЕНИЕ. АКО ЛИ ПЪК НЕ – ОПРЕСНИТЕЛНИ КУРСОВЕ !

 2. Николай каза

  И ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПОЛИЦАЯТ Е ЧОВЕК СЪС СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ, А НЕ ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН. ВИЕ МЕДИИТЕ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО НАСАЖДАТЕ ОМРАЗА СРЕД ОБЩЕСТВОТО СРЕЩУ ОРГАНИТЕ НА РЕДА! А ДАЛИ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ Е ТАКА ?!

 3. прав е каза

  Прав е човека – полицаите имат право на всичко, да карат без колани, да говорят по тел.докато карат автомобила , да се държат грубо с гражданите , да си спират когато искат и да глобяват който искат.Дали ако спре нарушител и се окаже че му е баща майка или близък роднина – дали тогава ще го глоби.Те могат всичко според вас

 4. ВЕНЦИ каза

  ДАНАИЛ СТОИЦОВ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ, ЗА ДА СЕ ВЪВЕДЕ РЕД В ГРАДА НИ, ОТ ТОЯ НЕКАДЪРНИК НИЩО НЕ СТАВА !

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!