На вниманието на компетентните органи! Камбитов покровителства близки до него хора! Кой му дава това право?

6

Живущи на улица „Мизия“ в Благоевград се разбунтуваха заради допълнителни заграждения на централно заведение. Според тях, собственикът на бар „Джошуа“ неправомерно е превзел площите около заведението си. И това го е направил с цел да огради външните си тераси.

„Къде е общината!? Защо не се предприемат никакви мерки? Непрекъснато пускаме жалби за превземането на територията и никой не ни обръща никакво внимание. Жалбите ни остават като глас в пустиня!“, жалват се хората. Те се притесняват, че площадното пространство е скъсено и ако се наложи до тях не може да стигне кола на Бърза помощ.

„Ако на човек му стане лошо и припадне как ще стигне кола на Спешна помощ до домовете ни? Ами ако стане пожар, как да мине пожарна? Ще изгорим живи! Само 5 крачки е останало разстояние между двете сгради“, недоволстват хората.

Те смятат че жалбите са им напълно основателни и настояват общината да се намеси и да премахне допълнителните заграждения около заведението. Още повече, че то е разположено от към две централни улици.

„Каква е тази анархия!? Всеки си прави каквото иска и остава безнаказан. Ясно е, че щом не се предприемат никакви мерки след жалбите ни, собственикът на заведението има връзки с общината и никой не смее да го пипне“, недоволстват още хората.

Според тях, общината трябва да следи под лупа незаконните действия на собственици на луксозни и скъпи заведения и да се погрижи за интересите на обикновените граждани, които живеят в центъра на града.

2
1
Други новини
6 Коментара
 1. сашка каза

  Смешния кмет си прави каквото си иска,времето скоро ще му дойде.Благоевград трябва да го изгони

  9

  3
 2. Cpravedlivets каза

  Zavedenieto e na chovek blizuk do pashata, s biznes, izvun zakona, i sobstvenikut na tova zavedenie otdavna triabva da e izgnil v zatvora, kakto bavno zagivat neshtastnite mladeji, jertva na drogata. Te sponsorirat diktatora na grada, t.n. kmet

  10

  3
 3. Общинар каза

  НАЛИ СВЕТЛА ЖЕНАТА НА РАДО РАБОТИ В ОБЩИНАТА ,НОРМАЛНО! И ТО В РЕСОРА НА ШОПОВА.

  8

  2
 4. до общинар каза

  ти си толко общинар колко аз съм космонавт.Светла нема нищо общо с Шопова

  4

  5
 5. Диляна каза

  От тези заведения, които са се разпрострели на половината площад вече ми се повръща! Преди имаше място да тичат деца, да карат колички и велосипеди… Сега мястото е заето от празни столове и маси! Безобразие!

  13

  1
 6. Бибчев каза

  Подарък по 2 апартамента, от всяка строяща се кооперация

  8

  -1

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!