Наставникът на „орлетата“ отсече: Пирин излиза за победа срещу Левски!

0

Срещата ще бъде охраняване от поне 70 полицаи

ОФК Пирин ще излезе за трите точки срещу Левски София в предпоследното домакинство на орлетата до края на сезон 2015/16.

Благоевградчани са на 2 точки пред 9-ия Монтана, с когото спорят за директно оставане в А група. Старши треньорът на пиринци Наджи Шенсой бе категоричен днес, че с помощта на публиката в Благоевград, зелените трябва да вземат първата победа у дома за сезона. На редовната пресконференция на ст. Христо Ботев присъства и Гл.инс. Асен Стойчев от МВР Благоевград, който обясни мерките около реда и сигурността на стадиона, с оглед на инцидентите, които се случиха в последния двубой със софиянци. На стадиона няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица без придружител, както и пиротехнически вещества. Срещата ще бъде охраняване от поне 70 полицаи.

„Спортното мнение показва, че победата ни е много по-нужна от колкото на Левски. Мотивацията ни ще по-силна. Респект за силен клуб като Левски, но ние сме длъжни да вземем точките в този двубой“, обясни старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой. „Първенството нямаше да е същото ако не бяха взети точките за сините, както и нашата една, но действителността е такава. В момента имаме шанс 60:40 ние да не играем бараж. С всяка спечелена точка, шансът ни ще се вдига“, заяви още специалистът.

Орлетата нямат наказани футболисти за този двубой, като в игра се връщат Николов, Дяков и Маркиньос.

Двубоят е в неделя от 20:30, като цената на билета е 5 лв.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!