Наградиха ученици от СУ с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски“ – Благоевград за стъклописни творби в надпреварата „Бог е любов“

0

Учениците от СУ с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски“ – Благоевград Ванеса Стоилова от VIII клас и Георги Марулевски от X клас са сред наградените в Областния кръг на Националния конкурс „Бог е любов“. Неврокопският митрополит Серафим лично връчи наградите в Митрополитския дом в Благоевград.
„Бог е любов“ е конкурс, организиран от Българската Православна Църква съвместно с МОН. На награждаването присъстваха Екатерина Текерска, представител на РУО-Благоевград и Мирела Кючукова, координатор в Православен информационен център. Подготовката на учениците за конкурса е по проект „Твоят час” с ръководител Царимира Георгиева.

Стъклописната творба на Ванеса участва в Националната представителна изложба в град Стара Загора, а стъклописната творба на Георги е изложена в изложбения кът в Митрополитския дом в Благоевград.
Награда за своето първо място в Областния кръг на Националния конкурс „Бог е любов“ получи и Стилиан Марков от IV клас, с ръководител Илонка Узунова.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!