Наглост: 13-годишни се забавляват по следния начин…

0

Две 13-годишни момчета от Дупница предизвикаха десетки коментари със скандален видео клип, който публикуваха в социалните мрежи. В него тийнейджърите заснели странната си забава – как хвърлят общински пейки в реката зад Джамията в града.

„Мизерници. Що за възпитание и наглост, какви деца са това? Изпочупили са всичко. Няма къде човек да седне сега. Задължително тези разбойници трябва да бъдат наказани“, изригнаха част от жителите на града.

Има и подаден сигнал до началника на „Контролното звено“ към Община Дупница Ивайло Терзиев.

За по-малко от два часа „героите“ бяха разкрити, пише „Монитор“. Записите от камерите, които са в района ще бъдат добавени към производството за унищожаване на общинска собственост. Отделно от това родителите на двете момчета ще бъдат санкционирани.

„Тези деца ще бъдат поети от детска педагогическа стая. Не може този безумен вандалски акт да им служи за забавление, че даже с гордост да го качат във Facebook“, обявиха от общинската администрация в града.

От там уточняват, че това не е първи случай на умишлено повреждане на общинска собственост.

„Ако не се чупят пейките, ще се крадат плочки и павета. Само преди седмица установихме дупничанин, който беше задигнал солидно количество общински плочки от строителен обект в града“, казаха още от кметската управа.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!