Млад благоевградчанин с номинация от Сдружение “Младежко европейско общество“…

0

19 годишният Румен Кулянин от гр. Благоевград е номиниран от Сдружение “Младежко европейско общество“ за инициативата на Министерство на младежта и спорта – „Мисията доброволец (не)възможна!“ по повод 5-ти декември – Международен ден на доброволчеството.

Румен Кулянин е възпитаник на Национална хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ в Благоевград.Младежът определя себе си като гражданин на света, но винаги е милеел за България, затова от малък се включва в благородни инициативи. Познат е на благоевградската общественост като водещ на програмите по случай годишнини и исторически събития.

Ето как се представи младия благоевградчанин: „Лична мотивация за участие в доброволчески инициативи: смятам че човек трябва да умее да проявява самоинициатива. Да се обединява и работи в екип с други хора за постигането на дадена цел била тя в социален, обществен или личен план. Участието ми в доброволчески инциативи,акции и дейности помага за моето личностно израстване, подобрява уменията ми за работа в екип, възпитава чувство на емпатия, отдаденост и съпричастност към дадена кауза.Получавам възможност да бъда полезен както на себе си така и на обществото“.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!