Млади таланти: Ерик Филипов от ДЮШ на ОФК Пирин получи награда за най-добър млад футболист

0

Ерик Филипов от ОФК Пирин 2006 получи награда за най-добър млад футболист на церемония в София.

По време на церемонията в столичен хотел бяха наградени 16 млади играчи – Костантин Стоев, Кристиян Янакиев, Ивайло Тенекеджиев, Слави Грозев, Дейвид Василев, Лора Арабаджийска, Преслава Иванова, Роберта Тодорова, Алек Говедарски, Ивелин Николаев, Роберто Росенов, Ивелин Георгиев, Митко Панов, Ерик Филипов, Димитър Диклиев и Кристиян Байдаков.

Националният селекционер Петър Хубчев, бившият му съотборник от националния отбор Бончо Генчев, както и футболистите от „Левски“ Габриел Обертан и Жерсон Кабрал и на ЦСКА – София Божидар Чорбаджийски и Кирил Десподов се включиха в церемонията „Децата и футболът“. Специална награда беше връчена и на новият управляващ директор на Кока Кола България Николета Свещарска от Дончо Донев – дългогодишен президент на Асоциацията на българските футболисти.
Всички те пожелаха само най-хубави неща на талантите и ги насочиха с правилни съвети, че без всеотдайност и труд няма как да стигнат до върха.
„Искам да поздравя децата, които днес получиха наградите си, както и техните треньори. И да приветствам малките звезди с добре дошли в семейството на българския футбол. Вървете по пътя на големите футболисти и се надявам да ги изпреварите, заяви Дончо Донев.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!