Младежи попълниха свободните места в ОФК Пирин…

0 1 942
0
0

ОФК Пирин ще изиграе още една контрола среща, освен обявените първоначално пет такива. Новият треньор на пиринци Петър Златинов пожела още един мач, за по-добро обиграване на новите състезатели, като орлетата ще се срещнат на ст. Христо Ботев с македонския Саса Каменица, където помощник треньор е бившето орле Горан Гоцевски.

ОФК „Пирин“ започна с 24 футболисти на първата тренировка провела се вчера. Очакваното тотално подмладяване на стадион „Христо Ботев“ е факт – повечето от играчите са в юношеска възраст. Най-млад е вратарят Александър Марковски, който е на 16 г. Нови попълнения са Евгени Тунтев /27 г./, който завърши миналия сезон в третодивизионния „Септември“ /Симитли/.

Другите новодошли са защитникът Александър Бастунов, халфовете Никола Георгиев, Любомир Христов, Здравко Илиев и Веселин Любомиров. В атака ще се разчита на тарана Кирил Грозданов, прибрал се в родния клуб от „Созопол“, където бе под наем. Водосвет за здраве отслужи отец Кирил, а три бутилки шампанско отвориха именно К. Грозданов, А. Костадинов и Ю. Попев.
Първата контрола е с македонския „Саса“ /Каменица/ на 30 юни. В движение ще се окомплектова и треньорският щаб. Двубоят ще се играе на 30.06 от 18:30.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!