Мистерия! Полицай изчезна след катастрофа, търсят го навсякъде…

0

Полицията продължава издирването на изчезналия полицай Петър Петров от Роман, който скочил в река Малък Искър, съобщават от МВР.
Вчера работещият в Министерството на вътрешните работи изчезна миналата нощ, след загадъчна катастрофа край Роман, съобщава булнюз.

Вчера към 1.45 часа в полицията в Роман се явили трима местни жители, които съобщили, че са видели мъж да скача от моста на река Малък Искър в града. Свидетелите съобщили още, че са разпознали скочилия човек. Това бил 30-годишният им съгражданин Петър Петров, който живее в София.

След получаване на информацията, служители на МВР са започнали незабавни издирвателни мероприятия и направили обход по поречието на река Малък Искър. На около сто метра преди моста открили лекия автомобил „Фолксваген“, ползван от Петър.

Колата е била претърпяла катастрофа и се намирала извън пътното платно. Поискано е съдействие от водолази от пожарната в Монтана, които са извършили обход на река Малък Искър и част от река Искър- до ВЕЦ-Кунино. До момента не е открит труп.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!