Милен Радуканов разочарован: Не трябва да ни мачкат така!

0

Наставникът на Пирин Милен Радуканов бе изключително разочарован от загубата с 2:5 от Славия.

„За точката не достигна обективно съдийство. Ако бяха дали дузпа през първото полувреме – чиста дузпа. При 2:2 измислен корнер, от който става 2:3. След това е лесно 5:2. Браво на Славия, поздравявам ги. Лесно е. След 89-ата минута като ти подарят и вкараш гол…

Моят отбор показа чудеса от героизъм. Те са 10 човека и цяла година така играят. Напуснаха ни лятото 6, зимата… Сега още трима. Сега сме с юноши. Чудеса от героизъм покзва отборът.

Докъдето ни стигнат силите. Работим. Отборът е много добре подготвен. Всеки мач се надиграваме. Шести мач поред не ни позволяват да играем.Във Варна ни отмениха чист гол, не ни дадоха дузпа. Сега ни пращат съдия от Варна… Не знам. По едно време се чудех да се смея ли, да плача ли. Видяхте какъв корнер. Нека завършим 2:2. След това да ми се правят тука 6 гола, 10 гола… Аз съм искрен човек и казвам нещата както ги мисля. На много хора не им харесва. Но това е истината, за съжаление, пише нов спорт.

Колкото издържим. Играем всеки мач, имаме още 3. Младите ще влизат. Бъдещето на Пирин е в тях. Ще трябва да са готови за догодина. Опитваме се да правим всичко добро за Пирин. Опитваме да побеждаваме, трудно ни се удава. Ограничен брой футболисти сме. Скромни качества имаме като цяло и като клуб, но не трябва и да ни мачкат по този начин”, коментира Радуканов.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!