Милен Радуканов: Очаквам пълни трибуни и мощна подкрепа за Пирин

0 1 089

Пирин (Благоевград) излиза да печели точки и да се надиграва с ЦСКА- СОФИЯ при домакинството си в утрешния мач. Старши треньорът на „орлетата“ Милен Радуканов е убеден в качествата и силите на състезателите си, които според него са способни да се противопоставят с успех на един от водещите отбори в България.

„Само ние и ЦСКА-СОФИЯ играем през два дни в рамките на тази седмица. Те, естествено, имат по-дълга скамейка и повече състезатели с класа и визитка, но това не ни притеснява. Играчите ни показаха мъжество и дух в последните 3 мача и съм сигурен, че утре ще се забавляват и ще се надиграват с отбора гост“, заяви Милен Радуканов.

Пиринци ще се в оптимален състав, като схващанията, които получиха тримата излезли преждевременно от мача с Дунав Русе състезатели са почти възстановени и ще са на линия за мача, пише още пиринфк.ком.

„Дано утре си говорим за футбол след срещата и да не коментираме извън спортни неща, като съдийски и организационни фактори. Надявам се и благоевградската публика да ни подкрепи силно, защото за нас е винаги удоволствие да играем на пълни трибуни“, каза още старши треньорът на Пирин.

Двубоят е утре, в 15:00, като вратите на ст. Христо Ботев ще бъдат отворени за феновете още в 13:00.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!