Мечтаната ваканция! 10 места, които да посетите…

0

Мечтаната ваканция няма възраст. Защото човек може да види света, без значение на колко години е.

И ако в младите си години повечето хора са готови на приключенски туризъм, с напредването на възрастта като че ли предпочитанията са за по-спокойни дестинации.

Какво да посетим обаче в средна възраст? Вижте 10 места (някои, които са доста близо до нас), които трябва да видите, преди да навършите 40 години.

Отивайки във Франция, да пиете вино може да звучи клише, но това е една от причините – задължително е. Това е земята на виното и сиренето.

Насочете се към региона Бургундия, ако искате да опитате много видове червено вино. Наистина нито едно пътуване до Франция не е завършено без винена обиколка на историческия регион, който съставлява източната половина на новия регион Бургун-Франш-Комте в страната.

Пътуващите любители на кухнята не могат да не се съгласят с това предложение. За най-добрата паста и пица в света трябва да посетите Неапол.

В крайна сметка, това е мястото, където е измислена пицата. От известната „Пица Маргарита“ до съвременните видове и вкусове.

Този полусух регион в централната част на Турция е най-известен със странните скални образувания, групирани в долината Монкс. Вижда се най-добре отгоре в балон с горещ въздух.

Туристите разглеждат къщи от бронзовата епоха, пещерни хотели, в които можете да отседнете, включително Uchisar Cave Pansion, която предлага пешеходен туризъм, конна езда, екскурзии с балон с горещ въздух и обиколки с велосипеди.

Ню Йорк е известен със своя шум и суетата, емблематичните забележителности и атракции. Туристите се събират всяка година в града, за да преживеят културата, пейзажа и специалните събития.

И има много неща, които можете да правите безплатно. Не е нужно да имате дебел портфейл, за да се насладите на града, който никога не спи.

Можете ли да посочите други гръцки острови, освен Санторини? Много са,пише profit. И всички те заслужават посещение. Ако искате да разширите маршрута си за пътуване, разгледайте планинския остров Китнос в Западните Циклади със зашеметяващи плажове, старомодни села и бели плажове.

Не пропускайте Корфу и Крит, Закинтос и Миконос.

Неапол, Италия

Кападокия, Турция

Гръцките острови

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!