Малките плувци на „GD Sport” грабнаха 5 златни медала в конкуренция с над 150 състезатели

0 974
0
0

Състезателите на SC “GD Sport”- Bulgaria спечелиха 5 златни , 3 сребърни и 1 бронз на Детски турнир по плуване “ Плувай в София“ за деца родени през 2008/9/10/11 година организиран от ПК Левски и най-титулуваният български плувец в маратона Петър Стойчев.

Състезателите спечелиха медалите в голяма конкуренция на над 150 състезатели от 19 клуба от страната и Македония. Лазар Иванов отлично е подготвил своите плувци и изненадаха с добра техника и високи резултати.

Петър Шопов роден (2009 г.) отново бе на метри разстояние от съперниците си и спечели 2 златни медали. Мария Павлова родена (2010г.) грабна златен медал на бруст и сребърен в плуването гръб .
Петра Захариева родена (2010 г.)дори с даден аванс на конкурентките си като закъсня на старт с 2-3 сек,но въпреки това спечели състезанието на 50 метра на кроул и остана трета на гръб. Калоян Койков роден (2010 г.) беше убедителен и се окичи със златен медал в бруста . Иван Царевски роден (2009 г.) завоюва два сребърни медала на бруст и гръб.

Висока оценка и лични постижения за Кристиян Методиев, Александра и Владимира Пудеви, Кристиян Кюров,Николай Дюлгеров , Константин Апостолов и Симона Стоилкова.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!