Малките плувци на Пирин с феноменално представяне: Грабнаха 7 медала от национална надпревара

0 2 167
0
0

Отлично представяне на най-малките плувците от Пирин на детския плувен празник в София на 14 април, които завоюваха 7 медала. Състезанието беше предназначено за най-малките любители на синия спорт родени през 2008,2009 2010г. и по-малки.

Отборът беше представен от 29 състезатели. За повечето от малките участници състезанието беше дебют. Владимир Шарков завоюва златния медал на 50м. бътерфлай. Антон Марков се окичи със златен медал на 50м. гръб и сребърен медал на 50м. свободен стил.

По един бронзов медал спечелиха Александрина Гошева на 50м. гръб и Емил Елчинов на 50м. гръб. Мария Иванова спечели среброто на 50м. бруст. В щафетата 4х50м. свободен стил момичетата Александрина Гошева, Савина Илиева, Божидара Къдрекова и Никол Илиева спечелиха бронзов медал, а щафетата на момчетата остана четвърта в състав Антон Марков, Даниел Зашев, Емил Елчинов и Владимир Шарков.

По същото време в Спортен комплекс „Пирин” Благоевград на турнир по водно спасяване Пирин беше представен от Димитър Пазвански и Любомира Стамболийска, която грабана среброто на 100м. със спасителен буй с плавници.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!