Лудо парти! Служители на Студио за красота в Благоевград купонясваха на макс с клиентите си

0 2 417
0
0

30 дами кършиха снаги на лудо парти в Благоевград. Поводът за купона бе традиционния банкет на служителите на Студио за красота“ Меги“.В центъра на празненството бе собственичката на салона Меги Везенкова, която бе заложила на нестандартен модел риза и черен панталон.

В роля на домакини влязоха и майсторката на маникюри Деси Димитрова и козметичката Марчела П., които съща са част от екипа на студиото. Домакинята Меги разчупи и раздаде питка с късмети на всички купонджийки.

Всяка една от дамите получи заслужено пожелания, а най-голям късмет извади маникюристката Деси, която тази година ще получи нов апартамент.
Празненството започна в една от механите а Благоевград и продължи в известен нощен клуб.

Дамите танцува и се веселиха до ранни зори в аванс за Коледните и новогодишни празници. Всяка от гостенките на партито бе подбрала стилен и празничен тоалет, естествено с подходяща прическа и грим от салона за красота.

От няколко години Меги, Деси и Марчела събират своите редовни клиентки на банкет както за Коледа така и за 8-ми март . Дамите са доволни от купоните и ще продължават да организират такива празненства.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!