Летните емоции: Генерал Деси почива като кралица в Слънчевото бунгало, поръча си нови чаршафи и ВИП обслужване

2

Като кралица си почива първата дама Десислава Радева в лятната резиденция на властта – двореца в Евксиноград. Втората съпруга на президента Румен Радев се е настанила в най-красивото Слънчево бунгало, което по принцип е запазено за шефовете на парламента и премиерите, тъй като те са по-високо във властовата йерархия.
Десислава обаче явно се е осведомила кога е свободно, за да планират за тогава почивката си с Румен. Двамата са там от събота, като покрай плажуването от администрацията на президента му уредили и няколко мероприятия из Варна и областта, така че да му направят и пиар и да съчетаят полезното с приятното. Докато Радев обикаля за срещи с народа обаче, първата дама не е с него както обикновено. В разгара на лятото дори тя не щяла да чуе за реклама и популизъм и предпочитала да си стои в резиденцията.

Генерал Деси, както е по-известна заради нрава си президентшата, се е отдала на пълна почивка. Единственото, което правела, е да се разпорежда с персонала, изисквайки ВИП обслужване, както и да се разхожда по плажа, където с часове събирала миди, рапани и камъчета, издават зърнали я плажуващи от Народното събрание, които също имат право да ползват резиденцията за лятната си почивка. Депутатите били сащисани от пристигането на Радева и не можели да се начудят на прищевките й.
„Става рано-рано, чете вестниците и пуши, а после с часове обикаля плажа. Заредила се е и с книги и явно не мисли скоро да напуска резиденцията”, коментират още очевидци, пише ретро.

Персоналът в Ексиновград пък бил вдигнат почти под тревога за височайшото посещение. Няколко дни преди да пристигне първото семейство, била издадена заповед Слънчевото бунгало да бъде основно почистено и освежено по нареждане на Деси Радева. За капак поискала и нови чаршафи.

На нейно разположение били и няколко сервитьори, камериерки и готвач, които имат задачата да задоволяват всичките й прищевки. сн.новини бг

0
0
Други новини
2 Коментара
 1. Учител каза

  Цялата статия е пропита с неуважение и пренебрежение към съпругата на Президента. Това говори за ниското ниво и липса на професионализъм у пишещия.

  0

  0
 2. И каза

  Тоя който пише този ПАСКВИЛ да му еба майката нещастна. Глупак ГЕРБаджийски. Чершафите на всеки се сменят бре олигофрен смотан. Пуууууу говньо с говньо…

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!