Късмет! Книжарка от Благоевград грабна 27 500 лв. от тотото, сбъдва мечтата си и заминава за Париж

0 4 064

Книжарката Десислава Чобанова от Благоевград спечели 27 500 лв. от тотото. Късметът дошъл от 85-тия тираж на играта „Втори тото шанс“ на тегленето „5от 35“. Десислава възнамерява да сбъдне детската си мечта и да пътешества до Париж.

„Разбрах за печалбата малко странно.Отивайки да си пусна фиша, служителката от тото пункта разговаряше по телефона и съобщаваше печелившите числа от предната вечер на „Втория тото шанс“. Тя изреди моите числа, а аз казах,че това са моите числа. Жената провери фиша и се оказа, че аз имам печелившия фиш“,обясни щастливката.

„Най-после спечелих и от „5 от 35“ петица. Аз съм печели петица и от „6 от 49“ и се за малко, за малко… Все си казвам, трябва да ударя от „5 от 35“ петица и това се случи. Играя с едни същи числа в една колонка.Преди три години, синът ми  каза едни числа и аз вече играя само тях и в случая неговите числа печелят. Преди години на този ден Димитровден разбрах, че съм бременна и сега пак след години на този ден… печалба. Ще се разходим със семейството някъде в чужбина, аз искам да посетя Париж“, добави още Десислава Чобанова.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!