Късметът го споходи: Фен на Пирин грабна 707 574 долара от онлайн покер турнир

0 2 801
0
0

Благоевградчанинът Константин Капчин, бивш председател на фенклуб „Пирин SS” удари 707 574 долара в онлайн покер турнир.

Капчин пожъна небивал късмет на юбилейния турнир Sunday Million в платформата PokerStars. Нашенецът с никнейм krаpchin стана втори и прибра главозамайващата сума от над 1 120 000 лева.

Турнирът се проведе в два дни и в него участваха близо 35 000 души, почти 10 000 от които са направили re-entry, пише струма бг. Началото беше в неделя вечерта, а последната ръка в турнира бе изиграна към 5.15 часа във вторник. Наградният фонд беше 10 милиона, по случай 12-годишнината на турнирите Sunday Million.
Българинът отстрани четвъртия останал на финалната маса и влезе в топ 3, заедно с бразилец и швед. Последните оцелели започнаха да преговарят за сделка и след подялбата останаха $200,000 за победителя в турнира, като на този етап всеки от тримата си беше гарантирал най-малко милион в левове.
Само четири раздавания след подновяването на играта шведът отпадна и българинът остана да се бори с Hulk9950 за първото място в оспорван heads up. В крайна сметка обаче нашенецът загуби на Q10 срещу А3, като на бразилеца се обърна чифт тройки.

Справка в статистиките на kapchin показва, че това е първата му голяма печалба в онлайн турнир. Според статистиките българинът е абсолютен дебютант и до момента е влизал само два пъти в челните 5 позиции, като общите му печалби преди големия успех възлизат на едва 61 долара.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!