Крах! Апартамент на бизнесдама, приближена до строителния предприемач Н.Галчев, за пореден път на търг…

0

Бизнесдамата Елена Таскова приближена на строителния предприемач Николай Галчев губи апартамент в кооперация на улица „Менча Кърничева“ №19 в Благоевград. Имотът има задължения неизплатени вноски по банков кредит към местна банка.
Съдя изпълнител обявява за публична продан първия етаж от къщата, първоначалната цена, от която ще тръгне наддаването за жилището е от 76 856.00 лв. Елена Таскова според търговския регистър е управител на „Струма инвест 2014“,която обявена в несъстоятелност, а иначе фирмата е била с широк спектър на дейност като: покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, превозни сделки, хотелиерски услуги и др. В Благоевград за първи път се заговори за Е. Таскова покрай концесията на Аква парка преди време. Дамата започна изкупуване и контрол върху фирмите на Николай Галчев. Любопитно е,че името и фигурира в 14 от фирмите на Н. Галчев. Според източници дамата е на около 50 години и е от разложкото село Елешница, но от дълго време живее в София.
Любопитното в случая е, че апартаментът се продава за пореден път като цената му е паднала с около 43 хил.лева. Октомври 2017 година бе пуснат за публична продан от сумата 119 939,00 лв. Само за година и половина цената на апартамента е паднала драстично. Имотът се намира на тиха и спокойна уличка в близост до сградата на ОДМВР Благоевград и много близко до центъра, но все още няма купувач.

Това не е единственият имот, който губи тази дама поставено лице на бизнесмена Н.Галчев на територията на Благоевград. От няколко години съдя изпълнител продава СПА център „Хармония“, който преди време бе едно от най-посещаваните места в Благоевград. Освен с този имат загуби винарна и хотел в квартал „Вароша“ и редица други имоти, намиращи се в столичния кварта „Люлин“.

 

 

1
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!