Корнелия Нинова: Изгонете всички професионални политици, които ви крадат

0 238

Вчера, в този край, г-н Цветанов се похвалил как правителството се е преборило с контрабандата и събрало милиарди в хазната. Има и икономически растеж. Като добавим и десетте милиарда заеми на ГЕРБ, в бюджета има много пари. Имам простичък въпрос към вас: вие какво усетихте в семействата си от това държавно благосъстояние? Около мен има много хора, които го усещат.
Но има ли приличен път до вашето село, здравна служба, линейка и аптека? По-спокойни ли сте нощем, че някой няма да ви нападне и пребие в дома ви? По-лесно ли си плащате сметките и намаляха ли ви вересиите в магазина? Кажете ми три неща от вашия живот, които сега са по-добре отпреди и аз веднага ще си оттегля критиките към правителството на Борисов. Ако не искате това да продължава, изгонете всички професионални политици, които ви крадат.
Защо да изберете кметове на БСП? Няма да ви обещаваме чудеса, но ще ви дадем примери. Нашите кметове спестяват толкова много пари, че дори общинските ни съветници, като Бенчо Бенчев, се возят в Ролс Ройс. Кметът на Балчик, който подкрепихме, се вози в кола за 150 000 лева. Други наши кметове премахнаха таксите в детски градини, и сега работещите там са със заплати по 250 лева, но хората поне могат д апратят децата си при тях. Ние не позволяваме и цената на водата в управляваните от нас общини да скочи, дори, когато през повечето време я няма.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!