Коледно шоу за потребителите на социалните домове в Симитли, а ето какво получиха най-послушните…

0 1 019

Традицията в община Симитли повелява Дядо Коледа да дойде първо в Дневен център „Слънчев ден” и Дневен център за възрастни с увреждания- втори корпус в квартал „Ораново“. Децата и младежите от центровете показаха своите умения като рецитираха стихотворения в духа на Коледа и пяха песни за Рождеството.

Забавно коледно шоу, подарък за всички потребители на центровете направиха актьорите от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев”, които всяка година радват децата по това време на годината.

Приказката “Новите дрехи на царя“ бе пресъздадена специално за децата и младежите от Сашко и бате Брано от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев”. Голямата изненада, която всеки чака през празничен декември, е Дядо Коледа. Затова днес той пристигна с красиви подаръци за всички послушни деца и младежи от центровете.

Зрители на прекрасния празник бяха заместник – кметът на община Симитли Евгения Георгиева и Ивайло Гоцев, който е главен специалист „Социални дейности” в Община Симитли. Подаръци по традиция имаше и за Дядо Коледа, който всяка година дарява подаръци за всички.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!