Кметове от Пиринско и проф.Васил Жечев с безрезервна подкрепа за Боби Михайлов

0 1 837
0
0

Най-футболният български регион посрещна президента на БФС Борислав Михайлов в навечерието на изборния конгрес. Несъмнени в преизбирането на Михайлов за президент на футболния съюз, кметове, председатели на футболни клубове, спортни деятели от региона обсъдиха проблеми и казуси в света на спорта и футбола, които чакат решение. Коментираха теми, които заслужават внимание в работата на управление на българския футбол.

Община Симитли и кметът Апостол Апостолов домакинстваха срещата на Борислав Михайлов със спортните хора, делегати с право на глас на конгреса на БФС. Четиридесет и двамата делегати без колебание дадоха дума за подкрепа на Борислав Михайлов в избора на конгреса. За следващ мандат на Михайлов са и всички общински кметове от Благоевградска област, които бяха на срещата.
Подкрепа от името на академичната общност в спорта и Югозападен университет даде и проф. Васил Жечев.

Българският Футболен Съюз връчи специални плакети за принос в развитието на българския футбол на общинските кметове в областта, които не жалят сили и средства за инвестиции в спорта. Борислав Михайлов, от името на БФС имаше специални дарове за един голям поддръжник на футбола – кметът на петричкото село Кърналово Стоян Бойчев по случай 60-годишния му юбилей.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!