Капитанът на националния отбор, благоевградчанинът Светослав Дяков попадна в неловка ситуация, ето защо…

0 4 612

Стана ясна причината, поради която майката на детето, което капитанът на Лудогорец Светослав Дяков целуна по време на гостуването на ЦСКА (0:0), отказа ръкостискане с играча на разградчани.
Дамата, която се казва Малина, се свърза с Gong.bg, за да разкаже своята история и по този начин да сподели какво я е подтикнало към такава реакция.

Малина коментира, че историята всъщност се е зародила преди около месец, когато се състоя шампионатната среща между двата тима на „Лудогорец Арена“. Дамата разказва, че тогава капитанът на „зелените“ отправил неприличен и обиден жест към публиката на ЦСКА. В последствие тя комуникирала с него и изразила своето възмущение, а той изявил готовност да се извини.

По време на срещата между ЦСКА и Лудогорец на Националния стадион в София, при смяната си Дяков тръгна към детето на Малина, което е в инвалидна количка, и го целуна по челото. В последствие футболистът подаде ръка и на Малина, но тя отказа.

Пред Gong.bg жената обясни, че не приема това за извинение и не скри, че е обидена от поведението на играча на разградчани. Тя запита защо Дяков не поискал извинение пред Сектор Г, като заяви, че тя лично е щяла да иде с него.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!