Какво се случва в болница “Пулс“!? Млада благоевградчанка скочи срещу медиците

1

Млада благоевградчанка е недоволна от грижите на медиците в болница „Пулс“ в Благоевград.Александра Димитрова имала здравен проблем, но според думите й, не получила адекватно лечение.
Възмущението си от действията на медиците в частната болница младата жена изрази в социалната мрежа:

„В болница „Пулс“ за пореден път доказаха, че са пълни смешници! Неориентирани хора, които гледат само… ! “Лекуват” те и изобщо не знаят какво се случва, на епикризите пишат абсурдни неща, изобщо невярни… след скандал,те ми се извиняват …..амаа алоооооо иди си на село да си пасеш овците и не си играй с човешкия живот!

Напоследък сме свидетели на лошо и некоректно отношение на лекарите в Благоевград. Само преди няколко дни друг млад човек Георги Найденов разказа какво се е случило с неговия дядо в Спешен център. Отношението на парамедиците било, според неговите думи, вулгарно. Случаят предизвика доста коментари от страна потребителите на социалната мрежа. Освен този случай наяве излязоха и много други отново с нечовешко отношение към пациентите.
Какво се случва със здравеопазването в Благоевград? Наистина ли го превърнаха някои хора в пазар…. Докога ще бъдем подлагани на такова унижение, защото такова отношение от страна на лекари и обслужващ персонал е даже издевателство над всички нас.

0
0
Други новини
1 Коментар
  1. pirinsko ne stavat, samo regiona каза

    Веднъж чаках 4 часа, за да ме приемат в болница и да се освободи легло за мене. На листа ми пишеше спешна операция ….

    0

    0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!