Какво вещаят звездите: Овни нервен ден, Деви заложете на външността, Риби мобилизарайте се имате доста работа!

0

Хороскоп за 08 ноември 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. Работата с административните служби ще ви създава напрежение.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Преди обяд ще сте още под въздействието на снощни впечатления. Не се дразнете от лошото отношение на случайни хора към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си приятно като вас.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, но това не означава, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите около къщата ще ви напомнят доста осезателно за съществуването си.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прекрасното ви настроение. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подпомогнати от храната, но следобедното ви настроение е вече за предпочитане, ще сте си влезли напълно в кожата си.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Поне обяснете честно постъпката си, за да ви е чиста съвестта.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
До обяд-остатъчни проблеми от седмицата ще ви мъчат, но след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Ангажиментите вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Не сте в много добра кондиция, което обаче ще се отрази пагубно на околните.Опитайте да не прехвърляте яда си на всичко и на всеки, а идете в някоя фитенс зала или най-добре хванете гората за няколко часа.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте попрекалили снощи. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с нещо полезно. Не подценявайте времето за почивка.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели да свършите набелязаните задачи. Не се впрягайте, ако другите ви намират кусури, вие сте направили каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии амбиции.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!