Какво вещаят звездите за днес: Телци отдайте се на любимите си занимания, Деви неотразими сте, Козирози не правете компромиси с качеството!

0

Дневен хороскоп за 8 март

Овен

Това е подходящ ден за това да се ориентирате в ситуацията около вас. Опитайте се да чуете мнението на другите, за да сте наясно кое е вашето място.

Телец

Това е ден, в който няма да ви се работи много, но и задачите няма да ви търсят. Подарете си повече спокойни часове с любимите ви занимания.

Близнаци

Денят ще ви завари в прекалено шеговито настроение, но все пак внимавайте към кого насочвате шегите си. Не всички приемат хумора, особено ако е насочен към тях.

Рак

Този петък не хабете прекалено много усилия. Каквото и да направите резултатите няма да са очакваните. Просто не вие диктувате правилата сега.

Лъв

Този петък си откраднете време за себе си. Ще имате такава възможност и изобщо не се колебайте да се възползвате от нея.

Дева

Този петък ще сте неотразими. Прибавете към това и добрина и ще спечелите за винаги нечие сърце, ако ви е нужно…

Везни

Този петък не очаквайте много от другите. Най-хубавото може да си направите и подарите сами. В никакъв случай не пестете средства и желание.

Скорпион

Този петък не се подавайте на очакванията ви. Малцина са онези, които са способни да ги оправдаят, а вероятно още не са се родили.

Стрелец

Този петък не бъдете прекалено критични. Съобразявайте се с възможностите на хората. Те не могат да ви дадат повече от това, което имат.

Козирог

Този петък бъдете твърди като стена. Нека само най-умелите катерачи имат достъп до душата ви. Не правете компромиси с качеството.

Водолей

Този петък не попадайте в плен на клишетата. Това включва и игнориране на някои клиширани празници. Бъдете различни – празнувайте през цялата година.

Риби

Този петък организирайте деня си, така че да не пропуснете нищо важно. Въпреки че е празник ще ви се наложи да поработите здраво.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!