Какво вещаят звездите: Близнаци отдайте се на сладки приказки, Деви разчитайте на себе си, Водолеи не изпадайте в паника!

0

Хороскоп за 13 март 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Не е лек и днешният ден. Ще се наложи да обяснявате мотивите за постъпките си, само не се дразнете от невъзприемчивостта на околните, може би ви разбират криво. Не решавайте спорни въпроси точно днес, няма да спечелите нищо, освен да си развалите деня.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Страстта, с която сте се захванали със задачите си, е просто за завиждане, внимавайте само да не предобрите ситуацията. Следвайте своето темпо и продължавайте, Вас нищо не може да Ви отклони от поетата задача.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Не напирайте на всяка цена да докажете правотата си, след няколко дни ще ви молят да го направите. Най-добре разсейте напрежението на сладки приказки с приятели в някое кафене, защото уредите и машините може да ви погодят някой неочакван номер.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Работата за вас сякаш няма край. Дори тези, които са без работа ще имат някакви важни ангажименти, макар и не точно такива, за каквито са мечтали. Не бързайте да се залавяте с допълнителни задачи, няма да имате време и сили за това.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Не много успешен ден, но вие сте философи и ще приемете нещата такива, каквито са (чак не ми се вярва). Нищо чудно да ви обвинят несправедливо в нещо, за което нямате никаква представа, но още след стъмване справедливостта ще възтържествува, макар и не по начина, по който очаквате.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Не е много подходящ ден за общуване. Служебните контакти ще са доста трудни. Не търсете точно днес подкрепа от началници, разчитайте най-вече на себе си. Не позволявайте дребните неприятности да ви извадят от равновесие.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Задачите ви сякаш растат лавинообразно. Не поемайте допълнителни ангажименти, тази които имате и без друго са ви в повече. Сдържайте се в изказванията си, но не залисвайте нервното напрежение с похапване.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста неразбории може да очаквате през днешния ден. Във всеки случай не губете оптимизма си, още утре нещата ще потръгнат според очакванията ви. Съмненията, които ви гризат ще се разсеят още с вечерната емисия “Новини”.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Напрегнато, но пък ползотворно, ще успеете да прекарате времето си днес. Вероятни са грижи около децата, но тревогите ви ще се окажат напразни. Не давайте пари на заем точно днес, може и да не ги видите обратно.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
По-голяма част от нещата няма да зависят от вас, така че струва ли си да се ядосвате за това. Освен това са възможни много двусмислени ситуации. Днес не е подходящ ден за пазаруване, както и за сключване на договори и споразумения.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Не изпадайте в паника заради някои нередности с домакинските уреди или заради странното поведение на домашните ви любимци. Приемете, че днес денят е мистичен и всичко става не по вашата воля, може и да ви поолекне, но не се залъгвайте с шоколади и сладкиши, това със сигурност няма да ви помогне.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Не много лош ден за вас, но не бива да прекалявате в нищо, най-вече в секса. Можете да мобилизирате силите за преодоляване на трудностите, дори при добро желание можете да се отървете от някои вредни навици, при това завинаги.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!