Какво вещаят звездите: Близнаци днес сте бунтари, Везни свободата Ви придобива нов смисъл, Риби получавате признание!

0

Хороскоп за 05 ноември 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Ще ви разкажат някакви клюки и цял ден ще се намирате под влияние на чутото, чудейки се колко е истина и колко измислица. А вие пък си имате толкова други интересни неща за вършене, вместо да се занимавате с глупави дилеми. Най-важните хора за вас са близките, тези които правят нещо за вас, а не онези, които внасят смут.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Звездите доста се затрудняват да прогнозират поведението ви днес. Ще се отличавате с бунтарското си настроение и ще станете истински смутител на спокойствието на всички около вас. Поне ще се заредите с оптимизъм, ако не друго.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес трябва да направите някои разплащания, но няма начин, трябва и да се дава от време на време. Не се впускайте в спорове, особено със служители на закона, не е във ваша полза, дори може да си докарате някоя глоба.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Може да имате някакво притеснение относно домашни ангажименти. След обяд нещата ще се уталожат и ще можете да дишате по-леко. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Едва ли ще прекалите с работата, дори напротив. Намерете творчески подход към ежедневните задължения. Днес ви е ден за генериране на идеи, не се разсейвайте.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Много важен е днешният ден и не само, защото ще усетите подкрепата на приятелите си, за защото изведнъж ще проумеете нещата в цялата им широта. Чувствата ви изведнъж ще станат по-свободни, необвързани с ревност и желание за манипулация. Свободата, равенството и братството ще придобият нов смисъл за вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Чудесен ден за планиране и подготовка на целия предстоящ месец. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате екип, който да реализира хрумванията ви.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
За вас този ден не е толкова спокоен, колкото бихте искали. Ще се намери кой да ви съобщи някакви неприятни новини. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Имате нужда от силни от силни преживявания и се опитайте те да са положителни. Промяната се случва с вас в този момент и това е наистина емоция, която може да ви накара да полетите или пък да се заземите още повече. Важното е да знаете, че градите своето утре днес, така може би ще сте по-внимателни.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри. Подарете си нещо сами на себе си, наградете се затова, че сте толкова прекрасни.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да ви помогне.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!