И нека празникът започне сегa! Благоевградските студенти атакуват Банско, Сандански и Македония…

0

Студентският празник 8 декември тази година се пада в събота, ето защо купонът започна още тази вечер. Празникът си студентите подготвят още от началото на седмицата.

В курортните градове Банско и Сандански вече е претъпкано с млади хора.

По-голямата част от благоевградските студенти са избрали популярния град Банско. За празника са отделили около 100лв. само за куверт в механата,а отделно за дискотека двойно повече.Студентите нямат проблем с финансите, тъй като или родителите са се погрижили за празника им, или те работят и могат да си го позволят. Попитахме няколко студента какво ще правят на студентския празник, ето какво ни сподели Ивайла от Стопанския факултет:

,,Естествено,че ще празнуваме. Запазили сме места в хотел в Банско,ще има и програма за празника. Ще има и известни изпълнители. Резервирали сме си стаи за 2 дни – събота и неделя. Момичетата си купихме рокли и обувки и за двата дни, момчетата също си взеха дрехи. Мои приятели пък си запазиха места в Сандански,казаха че и там е било пълно.Трудно намерихме места, тъй като почти всичко беше запазено още в началото на миналия месец. Повечето от нас работят и сме си заделили достатъчно пари за да си прекараме добре.‘‘

Други младежи споделиха, че ще празнуват празника в Благоевград, Моника от Правно-историческия факултет каза :

,,Ние ще празнуваме в Благоевград. Не успяхме да резервираме навреме и всичко беше запазено. Запазили сме места в едно заведение на центъра и след това ще ходим на дискотека. Дори и тук трудно успяхме да намерим свободни места, защото явно много студенти са избрали да празнуват в Благоевград.‘‘

Друга група младежи се похвалиха, че празнуват в съседна Македония, защото офертите са били доста изгодни. Иван от философския факултет сподели:

„Спането ни е по-евтино, вечерята също, само пътят е по-дълъг и затова избрахме Струмица. Наши колеги са много доволни от миналата година и ние ще купонясваме там“.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!