И младите социалисти в Пиринско се обявиха против сделката за ЧЕЗ България

0

Както вече стана ясно в цялата страна БСП започна подписката за разваляне сделката за „ЧЕЗ България“. Днес и през следващите дни народните представители от БСП за България ще участват в националната кампания в избирателните си региони. В инициативата се включват и членовете на Националния съвет на БСП.
Младите социалисти от област Благоевград заявиха, че това, което правят в момента управляващите в момента е скандално. Според тях нямаше да има нищо лошо в тази сделка, ако или държавата изцяло изкупува ЧЕЗ, или държавата не участва.

Това, което правят управляващите в момента е скандално. Тяхната цел е да затворят сделката. Защото държавата, влизайки в тази сделка, тя де факто привлича финансиране.

Тази сделка в момента не може да бъде затворена поради огромния скандал. Но влизайки в сделката, ГЕРБ казват пред международните инвеститори, пред финансовите пазари, които само това чакат – държавата да бъде част от тази сделка дори и миноритарно. Те казват – елате, финансирайте, държавата стои зад тази сделка.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!