Инвестирай в здравето си! Запази час за новата Солна стая, единствената в Комплекс Бали & СПА Благоевград

За здравето на Вас и вашето дете!

0

В Благоевград отвори врати Солна стая – уникална по рода си със своя интериор и оборудвана с апаратура от най-висок клас халогенератори, за правилно и точно дозирано разпрашаване на медицинската сол в помещенията.Солната стая е единствена в Благоевград и се намира в Спа център Бали.
Стаята за възрастни е с атрактивен тропически морски интериор – помещението е покрито изцяло със сол, който ще те пренесе в екзотичен морски климат, атрактивно вълнообразно LED осветление, 10 см подова солна покривка, удобни кресла, на които да опънете крака, докато сърфирате с телефона или четете книга, списание. Ползите от халотерапията за малки и големи са добре известни и доказани. Особено благоприятно е нейното действие при профилактика и заболявания на дихателните пътища, кожата и нервната система.

Солната терапия помага като: прочиства дихателните пътища от замърсители, прах и други алергени, стопира възпаления в дихателните пътища, облекчава синузит, кашлица, грип, хреми, сенна хрема, синузит и повтарящи се вирусни инфекции, подобрява имунната система, подобрява състоянието на кожата и повлиява благоприятно редица кожни заболявания, помага за психичното здраве и свързаните с него стрес, умора и депресия. Терапията е 100% естествена, без вторични ефекти и е подходяща за всички възрасти, като децата реагират на солна терапия по-бързо от възрастните. Резултатите са отлични и дори след 5 посещения в солната стая голям процент сред тях показват значително подобрение в симптомите.

В условията на все по-силно замърсяване на въздуха, Солна стая ще бъде едно от местата с най-чист въздух в Благоевград. Изследванията показват, че 40 минути престой в стаята се равняват на 4 дни престой на морето. Опитайте сами и се убедете в многобройните ползи от солната терапия.

Солна стая се намира на бул.“ Димитър Солунски“ № 20, комплекс Бали & СПА. Телефон за въпроси и резервации: 0879 260 360 или 073/ 88 16 96 .

Посетете страницата на комплекса: bali-avm.com

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!