Имотите на собственика на фирма „Робифир байк“- Радослав Симонски отново на търг!

0 2 583

Съдя изпълнителят Александър Цанковски обявява за пореден път за публична продан имотите на Радослав и Любима Симонски.От 12 януари до 12 февруари желаещите ще могат да видят имотите, които са: гарсониера с площ 43.25 кв.м. на цена 34 036 лв., апартамент от 130 кв.м на цена 101 447 лв. Апартаментите се намират на улица“ Коста Босилков ” №3, вх. А в Благоевград. Имотите се дават на търг заради непогасени ипотеки към местна банка.

Радослав Симонски според справката на търговския регистър е собственик на Фирма „Робифир байк“, която е най-голямата за търговия с велосипеди в региона. Собствениците й напоследък имали финансови проблеми.Припомняме, че преди четири години същият съдебен изпълнител за първи обяви за публична продан цялото недвижимо имущество на Радослав и Любима Симонски, включващо същата гарсониера с площ 43,25 кв.м с начална цена 37 818 лв., апартамент от 130 кв.м за 112 719 лв.
Към момента продажните цени на двата апартамента са паднали за гарсониерата с 3000 лв , а а голямото жилище с 11 000лв.
Припомняме на читателите на ИА Региона кой е Радослав Симонски. Той е от Благоевград, инженер по електроника, но преди двайсетина години започва да произвежда любимото си превозно средство, което до момента било негово хоби. За първите 10 г. от поточните линии на „Робифир байк“ ЕООД слизат над 400 000 велосипеда, а фирмата успешно се представя на ежегодното международно изложение за велосипеди IFMA в Кьолн, Германия.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!