Изоставено „Венто“ на Джо Златара стои като паметник на ул. „Андрей Ляпчев“ в Благоевград

0

Старо „Венто“ на Джо Златара се превърна в паметник на централна улица в Благоевград. Над четири години старата колата стои на едно място и това предизвиква недоволство на жители на улица „Андрей Ляпчев“ .Старото возило е изгнило и е пълно с боклуци, децата го използват за атрактивни снимки.

За пореден път граждани живеещи на тази улица се оплакаха от безхаберието на институциите в града. Многократно са подавали сигнали до общината и до органите на реда за паркирания автомобил, но до сега без резултат.

Старият автомобил е собственост на Георги Ангелов или както го наричат Джо Златара, който живее на ул. „Андрей Ляпчев“. Той обаче превидливо оставил колата си на отсрещния тротоар, за да не му пречи.

Общественичката Евгения Йорданова разказа, че наскоро пак напомнила на Георги Ангелов да премести колата си и той обещал да го направи.

„Лично аз съм се обаждала поне три пъти и на полиция и в общината. И до сега без никакъв резултат. Затова реших да говоря лично с него, но и това не стана. След някой ден на този блок ще започне санирането, колата ще пречи, трябва да се махне. На всичкото отгоре заема място, съседите, а пък и ние не намираме място за паркиране, а тази кола заема място за два автомобила. Този път искам да доведа нещата до край“ ,зарече се Евгения Йорданова.

Стари автомобили са паркирани по много улици в Благоевград.Трябва някой да сложи ред, възмущават се граждани.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!