Играта загрубя! Камбитов започна политическата репресия и саморазправа, погна хора близки и приближени до съветника Андон Тодоров, първи е арх.Тинчев

Камбитов не търпи опозиция, той е свикнал да няма отпор и сега явно му става тежко!

0

Кметът Камбитов започна люта битка срещу приближени на Андон Тодоров с цел разчистване на лични сметки.

Първи под обсега на дулото застана главният архитект Васил Тинчев, който дава зелена светлина за различни строителни обекти.

Запознати коментират, че Камбитов е започнал да проверява всички обекти на фирми, приближени до Андон Тодоров и  да търси нередности.

Други коментират, че Камбитов  лично изпраща негови авери, съседи и граждани  да пускат жалби срещу близки до Андон Тодоров, в случая Тинчев, което е стара тактика на кмета. С други думи  търси начин да има сигнали, за да има за какво да се хване и да започнат атаките.

Със сигурност  сигнали към други служители на общината  многократно са изпращани, имало е  сигнали дори и от общински съветници, но никои не им обръща внимание. В случая  се търси нещо целенасочено и репресиите започват…

Освен това когато в медийното пространство излезе негативна новина за общината веднага има ответна реакция в защита на общинските дела. А сега по всичко личи, кой е инициаторът.

Мнозина се питат как така в един момент Васил Тинчев  стана неудобен, след като с години  пазеше интереса на Камбитов. От вчера в града под сурдинка се говори, че главният архитект ще бъде уволнен. Шушука се и че това би довело до компроматна война, защото за никой не е тайна,че архитект Тинчев вече години е част от екипа на Камбитов и се предполага, че има доста информация.

Какво ще се случи предстои да разберем. ИА Региона се ангажира да извади на показ още разкрития по темата. Късно снощи потърсихме арх.Тинчев за коментар, но телефонът му беше изключен. За коментар беше потърсен и Андон Тодоров, който беше лаконичен: “Запознат съм с всичко, което се случва.Още е рано, ще изчакам да видя какъв ще е резултатът от постановката, която се прави и тогава ще коментирам“.

Очаквайте огромни разкритията как Тинчев до сега е бранил интереса на Камбитов и има ли обекти където са прикривани нарушения на фирми свързани с Камбитов, не само в санирането и обществените поръчки.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!